FREE SHIPING FOR ORDERS OVER $50

moja zgodba

Sem Simona. Najmlajša izmed treh otrok v družini. Starša sta nam v času našega otroštva dala, kar sta zmogla in znala. Včasih to ni bilo tisto, kar bi potrebovali, a sedaj razumem in vem, da nista zmogla in znala drugače. Sedaj vem, da sem na vrsti jaz. In jaz imam to možnost, da določene stvari spremenim.

Več o moji zgodbi si lahko preberete tukaj.

Moja zgodba

Preverite, kaj vse počnem

Dejavnosti

Zakaj sem se odločila za izdelavo kartic?

V vlogi mame sem se začela soočati z večjimi izzivi, ki jim velikokrat nisem bila kos. Nisem jih prepoznala in nisem si znala pomagati, ko me je starejša hči s svojim radovednim, navihanim in vedoželjnim vedenjem (ki sem ga velikokrat opisovala kot trmasto, neustrezno in neprimerno) spravljala ob živce.

 

Takrat bi potrebovala pomiritev. In sčasoma, ko sem se učila in začela poslušati samo sebe, sem oblikovala kartice, za katere verjamem, da bodo vsem staršem pomagale, da bomo lažje nadzorovali svoja čustva in ob tem svojim otrokom ponudili varno zavetje in razumevanje, ko bodo to potrebovali.

Prijavite se na

E-novičke

Obljubim vam, da se bom pri e-novičkah zares potrudila in vam pošiljala stvari, v katerih vas bom mesečno (izjemoma pogosteje) obveščala o aktivnostih in novih ponudbah ter vas redno seznanjala in spominjala na drobne trike, s katerimi se boste podali na Srčno popotovanje, na katerem boste odkrivali kako postati najboljša verzija sebe ter kako pri tem podpreti tudi svojega otroka.


    f
    1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com      Free shipping
      for orders over 50%