FREE SHIPING FOR ORDERS OVER $50

Moje

Dejavnosti

Kot ustanoviteljica spletne strani Srčno popotovanje vas vabim k nakupu Srčnih kartic za starše, za katere verjamem, da vam bodo pomagale pri tem, da boste postali najboljša različica sebe pri vzgoji svojih otrok. Na voljo sem tudi za individualna svetovanja in srečanja, za kar vas vabim, da mi pišete na naslov simona@srcnopopotovanje.si.

Kot specialna pedagoginja se veselim delovati in sodelovati s starši, katerih otroci imajo težave na področju vedenja in čustvovanja. Verjamem, da lahko ob srečanju z izzivi pri oblikovanju in ustvarjanju socialnih stikov starši veliko pripomoremo k otrokovemu napredku, vendar s spodbudo na način: »Pa daj no. Idi zraven pa se začni pogovarjat…«, ne bo šlo. Starši, če vas zanima, kaj lahko naredite, da boste v podporo in pomoč pri izzivih vašemu otroku, vas vabim, da mi pišete na simona@srcnopopotovanje.si.

Prav tako me lahko na omenjeni e-naslov kontaktirate, v kolikor bi me želeli spoznati in se pogovoriti o določenih izzivih. Vabim vas na brezplačen prvi posvet, v katerem se bomo spoznali in skušali najti načine, kako stopiti na pot srčnega popotovanja k najboljši različici sebe.

Kot soustanoviteljica Društva SiA vas občasno povabim na predavanja, srečanja in delavnice, ki jih organiziramo v sklopu društva. Na naši Facebook strani objavljamo tudi naše izdelke, ki prenašajo globoko sporočilnost vsakemu posamezniku, ki si izdelek kupi ali ga prejme. Prihodek je namenjen delovanju našega društva in izvedbi raznih delavnic, ki jih nameravamo še izvajati.

V letošnjem letu sodelujem tudi v projektu Špajza modrosti, ki deluje pod okriljem Ljudske univerze Ptuj, kjer dvakrat ali trikrat mesečno izvajam predavanja/delavnice za starše. Vabljeni!

Z veliko mero hvaležnosti pa se s svojimi prispevki javljam tudi v spletni reviji Sparkles.

f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com    Free shipping
    for orders over 50%